Dag 3


Weer een fantastische dag achter de rug, vandaag was het dokdag dat houd in dat broertje en zusjes mee op het dok mogen tijdens de water therapie.

En wat vonden de jongens het geweldig ze hebben papito mogen voeren, kusjes gegeven en een paar kunstjes geleerd die gezichtjes waren goud waard.

Voor bruce was het fijn dat de jongens erbij waren zo was er toch iets vertrouwd voor hem, hij heeft weer veel gehuild maar de periodes dat hij geniet worden langer en het lijkt erop dat hij het een beetje door heeft dat het eigenlijk zo erg nog niet is :)

Vandaag heeft bruce weer supergoed zijn best gedaan hij heeft taakjes en opdrachten voor kinderen van 3 jaar helemaal foutloos gemaakt, daar stonden ze echt van te kijken zoals bijv. plaatjes bij elkaar zoeken die elkaar nodig hebben: deur/sleutel verfblik/kwast en tot 6 verschillende plaatjes had ie ze goed knap he!

We hebben ook weer goede oefeningen meegekregen ze zijn van mening dat bruce harde en stevige prikkels moet krijgen zodat hij rustiger is en meer bewust is van zijn lichaam dit moeten we doen door strakke kleding te geven en op blote voeten laten lopen, ook willen ze zijn spraak stimuleren door harde druk te geven aan zijn voeten en handen dmv dikke creme een paar keer per dag hard in te smeren en zo via deze prikkels het op gang te helpen.......en het werkt nu al!!!!! Bruce heeft vandaag heel vaak bewust PAPA gezegd! klik op de link: http://www.youtube.com/watch?v=Lk5Pen9uE8Y

Dit is zo bijzonder om mee te maken en ben nu al verliefd op zijn stemmetje, ik hoop dat we die nog veel gaan horen.

Verder hebben we deze dag doorgebracht op veel verschillende mooie plekken in Curacao, we hebben een auto gehuurd en er lekker op uit gegaan prachtige strandjes gezien en lekker genoten van uitzicht.

Nou ik hoop dat we morgen weer zo'n goed berichtje mogen schrijven xxx

 

 Het zijn veel foto's maar kan echt niet kiezen.......Bekijk alle fotoalbumsBekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks