Dag 2


Bruce heeft weer hard gewerkt vandaag!

Hij vind het nog steeds heel spannend en moet veel huilen volgens de therapeuten is dat omdat hij normaal gesproken de regie in handen heeft en nu zich aan hun schema moet aanpassen.

Dat vind bruce erg moeilijk en gaat dan huilen maar hun gaan stug door en hebben er vertrouwen in dat hij het uiteindelijk gaat opgeven.

Ondanks het huilen voert Bruce alle opdrachten goed uit en maakt hij super goed contact met Papieto.

Voor ons fijn om te weten dat het huilen de therapie niet tegenhoud het is alleen voor hem zelf jammer,

toch hebben we vandaag ook wel een paar glimlachjes gezien hoor...vooral hard op het waveboard is favoriet en Papieto visjes voeren vond ie geweldig!

Al met al heeft ie het super gedaan en ligt nu helemaal afgemat te slapen, we hebben ook weer huiswerk voor vandaag meegekregen zoals bruce negeren bij negatief gedrag en mocht ie zichzelf pijn willen doen 1 min. vasthouden en dat net zo lang volhouden totdat hij doorheeft dat het niet nodig is.....we gaan igg ons best doen!

Ze hebben bruce al aardig door hier want de therapeuten vermoeden dat Bruce zwaar onderschat word doordat hij niet praat. Bruce is slimmer dan de meeste denken inclusief wij en daardoor manipuleert hij de boel en dat moeten we zien te doorbreken!Bekijk alle fotoalbumsBekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks