Dag 1


Vandaag was het dan eindelijk zover Bruce gaat met de dolfijntjes zwemmen!

We moesten ons om half 8 melden en Bruce had er zin, eerst kregen we uitleg over de therapie en ondertussen ging Bruce al met twee van de therapeuten aan de slag toen we de doelstellingen hadden besproken was bruce zover om dan echt te beginnen.

Doelen zijn het gedrag en klanken bewust te produceren……het team was al helemaal op de hoogte van Bruce en harstikke lief dus we laten Bruce met een gerust hart bij hun.

Vandaag mochten we erg nog bij blijven maar dat was geen goed idee iedere keer als bruce ons zag moest hij huilen.

Dit was heel normaal volgens de therapeuten bij zulke jonge kinderen,daarom blijven we vanaf morgen op de achtergrond.

Bruce vond het op het dok harstikke leuk en liet hij de therapeuten versteld staan(ons ook trouwens) hij wist alle kleuren aan te wijzen en herkende de vierkant driehoek en rechthoek echt super knap!!!!

Ook heeft onze harde werker al zijn eerste mijlpaal bereikt Bruce heeft bewust de letter A gezegdt….al met al een bijzondere en emotionele dag, maar die zullen er nog wel meer koomen vermoed ik.

In het water moest hij iedere keer huilen niet omdat hij bang is dachten ze maar meer voor het onbekende ,zijn vriendje Papieto vind niet eng en gaat hem ook al echt zoeken en als Papieto geluidjes maakt vindt ie dat stiekum toch wel heel leuk!

Hieronder wat foto”s van dag 1 bedankt voor het lezen en tot morgen xxxBekijk alle fotoalbumsBekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks