Dag 8


Nou wat heeft bruce het goed gedaan vandaag!!!
Hij was harstikke fit en liep vrolijk mee zonder huilen en zwaaide zelfs!
Vandaag werkte bruce weer met Nubia want papito is nog steeds opstandig hahah,
maar het lijkt erop dat bruce en nubia nog een betere klik hebben als bruce en papito, wat zo bijzonder is dat bruce steeds zijn hoofdje tegen het koppie van nubia aanlegt, ricarda meent dat bruce dat doet omdat dolfijnen sonarsignalen uitstralen via de bovenkant van hun hoofd en als je daar dan je hoofd tegenaan legt stroomt dat in je hersenen en activeert je geheugen......heel apart om te horen dat bruce dat dus voelt!
En nog mooier het werkt want bruce is zo sterk in dingen onthouden daar heeft hij een grote stap mee gemaakt. Hier zien ze ook duidelijk verschil met vorige week hij kan 8 taken die ze hier doen in de goede volgorde leggen dmv picto's zo knap! Dus thuis kunnen we de dagverwijzer ook gaan uitbreiden wat bruce erg nodig heeft volgens ricarda, hij heeft duidelijkheid en structuur nodig en veel informatie geven maakt hem dan minder gefrusteerd.
Wij merken zelf ook zoveel positieve veranderingen aan bruce, hij luisterd heel goed, loopt niet meer zo snel weg, ziet meer gevaar en is zo aanhankelijk de hele tijd knuffelen en handje vasthouden.
Ook met de gebaren gaat het als een trein hij kan nu nog duidelijker aangeven wat hij wil, wij hebben nu echt meer tijd om te genieten in plaats van continu hem te corrigeren.
Ook met A zeggen als hij ja bedoelt gaat vooruit en papa blijft hangen.....gisteren heel de dag bezig geweest met mama oefenen en het lijkt erop dat bruce dat binnenkort gaat doen, zonder geluid maakt hij de beweging al met zijn mond nu nog het geluid erbij!
Verder gaan we druk door met oefenen en zijn voeten en handen masseren.
Ook zijn we de hele lijst van materialen die we geadviseerd hebben gekregen aan het bestellen zodat het er is als we thuiskomen.
De taxi is ook al geregeld want ik ben bang dat ik anders als we thuis zijn wel duizend redenen kan bedenken om het niet te doen, maar nu is het rond bruce wordt vanaf 6 mei gebracht en opgehaald door de taxi.
Nou het einde begint jammer genoeg in zicht te komen maar we genieten nog volop, tot morgen maar weer!Bekijk alle fotoalbumsBekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks