Dag 7


Vandaag was het voor Bruce niet zo'n goede dag nog voordat de therapie begon was bruce al harstikke moe,tijdens de therapie wel weer kei hard gewerkt maar het koste hem heel veel moeite.
Ook was het water kouder als anders dus voor bruce was het niet zo leuk vandaag en heeft daarom ook weer veel moeten huilen, zo jammer maar heeft toch momenten gehad dat ie zeker wel genoot!
Vandaag stond er schilderen op het programma en ook dat vond ie weer leuk om te doen en heeft er een klein aangeboren talentje voor, hij kijkt eerst goed naar wat ricarda heeft geschilderd en kan het dan redelijk na schilderen ook dat vonden ze hier weer erg knap!
Papito vertoont weer haantjes gedrag en daarom mocht bruce vandaag met Nubia werken en dat ging prima,
maar hopen dat papito zich weer kan gedragen dan kan die morgen weer met bruce aan de slag.
Ook hebben ze samen, nubia en bruce een schilderij gemaakt echt super leuk!
Er was ook nog een staigere die kwam vragen ofdat ze foto's van bruce mag gebruiken voor de website en eindstuk omdat hij zo'n goede vordingeren maakt, dat is een hele eer dus onze toestemming heeft ze.
Verder weer bezig geweest met zelfstandig proberen aan en uit kleden dit vond ie erg leuk en past goed bij de fase alles zelf doen.
Terwijl ik dit typ is bruce lekker aan het slapen dus straks kan ie er weer tegen.
Hopen dat bruce morgen fit is en weer een topdag gaat krijgen is voor hemzelf fijn maar voor ons als toeschouwers is dat ook veel fijner!
Tot morgen weer xBekijk alle fotoalbumsBekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks