Dag 6


Na twee vrije dagen waarvan we volop genoten hebben samen met Oma en Kaliun want die zijn er inmiddels ook, was bruce er weer klaar voor!
Hij had er echt zin in en liep vrolijk met de therapeuten mee alleen bij het afscheid nemen een beetje huilen maar voor de rest helemaal blij!
Vandaag heeft bruce weer kei hard gewerkt samen met papito en riccarda(de therapeut).
Eerst oefeningen gedaan in de ruimte daarvoor binnen, ze hebben weer gewerkt aan de prikkelverwerking
dmv een bonenbak en een kruiptunnel zo kunnen ze nog meer prikkels aan zijn handen te geven en daardoor hopen dat hij minder gefrusteerd is.
Ook een verzwaringsvest is aangeraden, als bruce die draagt op de momenten dat hij zichzelf moet vermaken dan is hij zich meer bewust van zijn lichaam en gaat zo minder op zoek naar prikkels van buitenaf.
Je moet het maar bedenken he.....maar al met al weer een hoop bruikbare handvaten gekregen.
We hebben opa Mill al een boodschappen lijstje gegeven voor de spullen zodat zodra we thuis zijn meteen verder met deze aanpak kunnen. Vast bedankt Opa.
We merken echt wel kleine veranderingen aan Bruce vooral dat hij wat rustiger is,nog beter met gebarentaal vertelt wal hij wil duidelijk ja en nee kan aangeven en hij is veel knuffelliger. En natuurlijk volop geluidjes aan het maken en papa zeggen.
Dus wij zijn harstikke trots op bruce en ik hoop echt dat we hiermee een nieuwe weg zijn ingeslagen.
Morgen mag ie weer en ligt nu lekker te slapen zodat ie fit is.
Boyke en Nigel zijn blij dat Oma en Kailun erzijn zo krijgen hun ook net dat beetje extra aandacht wat ze zo hard nodig hebben.
Hieronder weer wat foto"s aangezien we nu onze fotograaf er bij hebben zijn het er wat meer geworden :)
Tot morgen!Bekijk alle fotoalbumsBekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks