Dag 5


Vandaag hebben we weer een primeur.....Bruce heeft helemaal niet gehuild en genoot van alles!
Dat was voor ons zo fijn om te zien ,na 4 dagen heeft ie het opgegeven en erachter gekomen dat het eigenlijk kei leuk is.
De therapie dolfijnen waren alleen helemaal van slag het duurde zeker tien min. voordat ze een beetje op gang waren, je hebt namelijk 4 dolfijnen en 4 oefendoks maar de dolfijnen hadden het drukker met elkaar met als gevolg dat Bruce de rest van de therapie 2 en soms wel 3 dolfijnen had, en dat vond ie toch leuk!
Hij blijft de therapeuten (en ons) verbazen, ieder opdrachtje voert ie perfect uit en maakt kleine stapjes.
Ook papa blijft hij zeggen en nu ook als hij ja bedoelt zegt ie A , we zijn nu bezig met uitlokken tot ja en mama en het tempo bepaalt bruce het is belangrijk om hem niet te veel te pushen....maar wij hebben de tijd!
We hebben er de eerste therapieweek er gewoon al op zitten.....zo snel gegaan en wat hebben we tot nu toe al veel bereikt,het kan voor ons nu al niet meer stuk!
De mensen die hier met Bruce werken zijn zo super lief ze hebben voor ons nu al een plekje in ons hart,heel bijzonder hoe snel dat kan gaan.
En vanmiddag was het voor ons en boyke en nigel zover, ook wij mochten eindelijk met de dolfijntjes gaan zwemmen.
Wij hadden ook geluk we hadden niet alleen Papito maar ook Renate en het zoontje van Mateo om mee te zemmen dus 3 dolfijnen het kon niet mooier.
Nigel vond het toch wel spannend maar dat werd snel minder toen we eenmaal in het water waren, boyke zo enthousiast als hij is genoot volop maar ook wij vonden het zo bijzonder!
Ik vond het heel speciaal om met "bruce zijn dolfijn" te zwemmen en in zijn ogen te kijken, die bruce is toch maar een bofkont die mag gewoon elke dag!
Dus al met al weer een topdag, deze reis is echt zo mooi, kan niet wachten tot maandag dan begint de tweede therapieweek.
Maar nu eerst twee daagjes weekend we gaan morgen lekker winkelen en naar het strand en morgenavond komt ons Mam en Kailun, ben zo blij om hun te gaan zien en delen wat we de afgelopen dagen allemaal mee hebben gemaakt. Live is toch anders als via de telefoon.

Ik heb in ieder geval na deze week al besloten dat we een aantal dingen gaan veranderen zodra we thuis zijn, 1 ding is zeker ik ga bruce iets meer loslaten dat is voor hem goed maar zeker ook voor mezelf.
We merken nu dat hij meer aankan als we denken/dachten en dat we hem dan tekort doen.
Dus als we terug zijn ga ik sowiezo taxi voor de triangel aanvragen en bepaalde dingen uit handen geven die een ander ook doen (ook al denk ik dat ik het het beste kan :) dat is gezond voor ons hele gezin!

Nou iedereen een heel fijn weekend en tot maandag!
Groetjes vanuit het zonnige CuracaoBekijk alle fotoalbumsBekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks