Dag 4


We werden vanochtend wakker met allebei pas het besef wat er nou allemaal echt gebeurd nou ja besef....ik denk dat we pas als we thuis zijn het kunnen bevatten hoe bijzonder heel de reis is geweest.
Heel onwerkelijk allemaal, iemand die ik sprak hier zei, er gebeuren hier geen wonderen maar wel wonderlijke gebeurtenissen, en dat is zo waar!
Bruce werd vanmorgen rond 4 uur wakker en zei meteen weer papa zo fijn om te horen dat het geen eenmalig iets is.
Ook hebben we weer veel geoefend met bruce en om half 8 weer richting papito gelopen, hij had er deze keer meer zin in en liet dat ook zien door maar ff te huilen voor de rest heeft bruce heerlijk genoten voor het eerst, echt fijn voor ons om hem zo te zien.
Boyke en Nigel hadden weer kidsclub en hadden er kei veel zin in, alleen boyke kwam na een klein uurtje terug harstikke ziek, hoofdpijn overgeven en dubbelzien conclusie een zonnesteek!
Maar nu na een dagje rust en geen zon gaat het weer piccobello met hem.
Bruce heeft weer kleine grote stapjes gemaakt, hij heeft weer laten zien dat hij cognitief op 3 jaar zit hij moest emotie herkennen dmv foto's en picto's ook die had hij weer goed doorstaan.
Ze zijn vandaag ook begonnen met ja en nee met gewoon simpel 1 ja kaart en 1 nee kaart en warempel bruce had het snel door dus nu kan hij met die kaarten aangeven wat hij wil en we hopen dat het zo nog meer uitlokt tot gesproken ja en nee.
Wij merken aan bruce dat hij rustiger is en minder tanden knarst, ook is hij erg met zijn mond bezig dus ook zelf is ie volop aan het oefenen. Het masseren met druk op voeten en handen gaat hij wel aan wennen,onze prins!
Morgen weer een nieuwe update en nog meer leuks want we mogen met het hele gezin zwemmen met Bruce zijn dolfijn Papito



Bekijk alle fotoalbums



Bekijk alle fotoalbums
Realisatie website: Creativos Reclame & DigiFactory Webworks